IMG_5370.JPG

Data

23 september - 10u - 16u : bosbad - leven(d) weefsel met Herbalana

 

11 november     - 13u - 21u: bosbad – vuurcirkel bij Vanzelfnatuurlijk

16 december    - 10u - 16u: bosbad – creatieve sessie

3 februari           - 11u - 20u: zweethut bij Vanzelfnatuurlijk 

24 maart            - 10u - 16u: bosbad – lange medicine walk

5 mei                    - 10u - 16u: bosbad – creatieve sessie

 

23 juni                  - 10u - 16u: bosbad –  landart 

 

4 augustus         - 10u - 16u: bosbad – potluck – delen 

Jaar - cirkel 

8 momenten in de natuur

Samen op pad in de natuur, 8 vrijdagen van september 2022 tot augustus 2023.

We verbinden ons met de natuur, met onze eigen natuur en met elkaar. In een kleine groep met maximaal 8 deelnemers

Bij de 8 Keltische jaarfeesten maken we tijd om stil te staan, te verstillen en te luisteren naar de natuur in al zijn dimensies. Een dag in de natuur, waarin niets hoeft. Een dag om te genieten, de rust te ervaren. 


Telkens met een bosbad, soms  een vuurcirkel, een zweethut, een lange medicine walk, een creatieve sessie. Afhankelijk van het seizoen en de energie in de natuur. De creatieve sessies worden gaandeweg ingevuld. In ons dagelijks leven willen we vaak veel vooraf plannen. In deze cirkel kan de tijd, de natuur ons inspiratie brengen. Het mag organisch groeien.  Er wordt telkens een biologische lunch/picknick, thee en versnaperingen voorzien.

 

Na elke sessie, krijg je informatie waarmee je thuis verder kan: interessante lectuur, video's, tips, eenvoudige dingen die je kan gaan doen in je dagelijkse leven. 

 

Voor wie?  Deze cirkel staat open voor iedereen die de helende kracht van de natuur wil ervaren. Iedereen die met een nieuwsgierige en open geest de natuur tegemoet wil treden. Vertragen, luisteren naar wat je innerlijk weten vertelt, je intuïtie volgen.  8 momenten van herbronning in de natuur, van delen en echt samen zijn. 

Prijs: 795 euro per persoon. Deze prijs omvat alle bosbad sessies, vuurcirkel, zweethut, creative sessies, heerlijke biologische lunch, thee en versnaperingen. En een mooi nota/schets boekje om doorheen het jaar al je ervaringen te noteren. Als je liever je eigen lunchpakket meebrengt dan bedraagt de prijs 632 euro. 

Begeleiding door Lena, gecertifieerd bosbadgids en natuurcoach. De zweethut en vuurcirkel worden begeleid door Hedwig van Vanzelfnatuurlijk. Monique van Herbalana laat ons voelen hoe we samen symbolisch weven aan het leven. 

Minimaal 5, maximaal 8 deelnemers.

Betaling: 150 euro bij inschrijving, het saldo bij aanvang van de jaarcirkel. Gespreide betalingen zijn mogelijk in overleg. Contacteer me gerust hiervoor.