top of page
cirkel.jpg

Data :

22 september (herfst equinox) - 27 oktober (Samhain) -

15 december (Midwinter) - 2 februari 2024 (Imbolc) -

22 maart  2024 (lente equinox) - 3 mei 2024 (Beltan) -

21 juni 2024 (Midzomer) - 6 september 2024 (Lammas)

De dag start telkens om 10u en eindigt om 16u.

Alle sessies gaan door in het Arboretum van Tervuren.

Enkel bij storm of onveilig weer gaat de dag niet door. Regen, zon, sneeuw, wind, alle natuurelementen brengen jou iets. Zorg voor goede kledij, stevig schoeisel, en wat drank voor onderweg. 

Begeleiding door Lena. Als gecertifieerd gids bosbaden, natuurcoach en wildplukster, wil ik graag mijn liefde en verbondenheid met de natuur met je delen. Mijn kernwaarden zijn ruimte geven, eenvoud, intuïtie. 

In het filmpje vertel ik je uitgebreider over de jaarcirkel.

picknick.jpg

Jaar - cirkel 

8 dagen rust en herbronning

Je kan misschien niet elke dag in de natuur zijn. Maar wat als je nu eens 8 dagen in het jaar uittrekt, om echt ten volle in de natuur te "zijn". Tijd om rust en stilte te ervaren. Tijd om uit je hoofd en in je lijft te komen. Te luisteren naar wat jij ten diepste nodig hebt op dat moment. Rust om de zoveel tijd inlassen is essentieel. Onze wekelijkse rustdag op zondag zijn we intussen een beetje vergeten ... . Een rust die ruimte schept. Samen met dezelfde groep vrouwen ontmoeten we elkaar in de natuur en voelen de kracht en verbinding van de cirkel.


Om de 6-8 weken duiken we het bos in. Met een rustgevend bosbad, meditaties en creatieve uitnodigingen. Ik zorg voor een heerlijke biologische picknick, thee en versnaperingen.

Prijs:  825 euro voor de 8 dagen. Deze prijs omvat de begeleiding en de biologische lunch, thee, versnaperingen en een mooi nota/schets boekje. 

Minimaal 3, maximaal 6 deelnemers.

Betaling: 150 euro bij inschrijving, het saldo bij aanvang van de jaarcirkel. Gespreide betalingen zijn mogelijk in overleg. Boslucht schenkt de helft van jouw deelname prijs aan Amazon Watch, een ngo die inheemse vrouwen die strijden voor het behoud van het Amazone woud, ondersteunt. 

Spreekt deze jaar-cirkel je aan maar ben je niet vrij op vrijdagen? Misschien vind je wel 2 mensen die willen meedoen. Vanaf 3 of meer personen kunnen we een jaar-cirkel naar jouw wens plannen. 
Wens je meer informatie,
bel of mail me gerust. 

Lena : tel. 0475 66 62 61 of info@boslucht.be

bottom of page