top of page
cirkel.jpg

Data 2024-2025: telkens op vrijdag

27 september (herfst equinox) -  8 november (Samhain) -

20 december (Midwinter) -  7 februari 2025 (Imbolc) -

21 maart  2025 (lente equinox) - 9 mei 2025 (Beltan) -

20 juni 2025 (Midzomer) - 5 september 2025 (Lammas)

De dag start om 10u en eindigt om 16u.

Alle sessies gaan door in het Arboretum van Tervuren.

Enkel bij storm of onveilig weer gaat de dag niet door. Regen, zon, sneeuw, wind, alle natuurelementen brengen jou iets. Zorg voor goede kledij, stevig schoeisel, en wat drank voor onderweg. 

Begeleiding door Lena. Als gecertifieerd gids bosbaden, natuurcoach en wildplukster, wil ik graag mijn liefde en verbondenheid met de natuur met je delen. Mijn kernwaarden zijn ruimte geven, eenvoud, intuïtie. 

In het filmpje vertel ik je uitgebreider over de jaarcirkel.

picknick.jpg

Jaar - cirkel 

8 dagen rust en herbronning

Je kan misschien niet elke dag in de natuur zijn. Maar wat als je nu eens 8 dagen in het jaar uittrekt, om echt ten volle in de natuur te "zijn". Tijd om rust en stilte te ervaren. Tijd om uit je hoofd en in je lijft te komen. Te luisteren naar wat jij ten diepste nodig hebt op dat moment. Rust om de zoveel tijd inlassen is essentieel. Onze wekelijkse rustdag op zondag zijn we intussen een beetje vergeten ... . Een rust die ruimte schept. Samen met dezelfde groep vrouwen ontmoeten we elkaar in de natuur en voelen de kracht en verbinding van de cirkel.


Om de 6-8 weken duiken we het bos in. Met een rustgevend bosbad, meditaties en creatieve uitnodigingen. Ik zorg voor een heerlijke biologische picknick, thee en versnaperingen.

Prijs:  825 euro voor de 8 dagen. Deze prijs omvat de begeleiding en de biologische lunch, thee, versnaperingen en een mooi nota/schets boekje. 

Minimaal 3, maximaal 6 deelnemers.

Betaling: 150 euro bij inschrijving, het saldo bij aanvang van de jaarcirkel. Gespreide betalingen zijn mogelijk in overleg. Boslucht schenkt de helft van jouw deelname prijs aan Amazon Watch, een ngo die inheemse vrouwen die strijden voor het behoud van het Amazone woud, ondersteunt. 

Spreekt deze jaar-cirkel je aan maar ben je niet vrij op vrijdagen? Misschien vind je wel 2 mensen die willen meedoen. Vanaf 3 of meer personen kunnen we een jaar-cirkel naar jouw wens plannen. 
Wens je meer informatie,
bel of mail me gerust. 

Lena : tel. 0475 66 62 61 of info@boslucht.be

Een cadeautje aan mezelf: 8 keer doorheen het jaar een hele dag in het bos. Wauw!

In het bos kom ik thuis, voel ik me veilig en kan ik in alle vertrouwen luisteren naar hetgeen me

verteld wordt. Elke keer opnieuw is het een zalige overgave aan de natuur. Lena gidst je doorheen het prachtige Arboretum. Dankzij haar uitnodigen mag ik vertragen, verstillen, mijn drukke leven en gedachten achter me laten en me verbinden met de

bomen, het gras, de modder, de vogels, de bloemen en het reetje… en vooral opnieuw verbinding

maken met mezelf.

Na ons dagje in de buitenlucht rij ik met gezonde rode kaakjes naar huis. Blij, ontspannen, met vernieuwde energie, met antwoorden en af en toe weer een nieuwe vraag om mee verder te gaan. Heel dankbaar dat ik deze dagen mag meemaken!

Pascale

bottom of page