top of page
cirkel.jpg

Data :

22 september (herfst equinox) - 27 oktober (Samhain) -

15 december (Midwinter) - 2 februari 2024 (Imbolc) -

22 maart  2024 (lente equinox) - 3 mei 2024 (Beltan) -

21 juni 2024 (Midzomer) - 6 september 2024 (Lammas)

De dag start telkens om 10u en eindigt om 16u.

Alle sessies gaan door in het Arboretum van Tervuren.

Enkel bij storm of onveilig weer gaat de dag niet door. Regen, zon, sneeuw, wind, alle natuurelementen brengen jou iets. Zorg voor goede kledij, stevig schoeisel, en wat drank voor onderweg. 

Begeleiding door Lena. Als gecertifieerd gids bosbaden, coach in en met de natuur en wildplukster, wil ik graag mijn liefde en verbondenheid met de natuur met je delen. Mijn kernwaarden zijn ruimte geven, oprecht aanwezig zijn, de kracht van eenvoud, intuïtie. 

In het filmpje vertel ik je uitgebreider over de jaarcirkel.

picknick.jpg

Jaar - cirkel 

8 dagen op het ritme van de natuur

Je kan misschien niet elke dag in de natuur zijn. Maar wat als je nu eens 8 dagen in het jaar uittrekt, om echt ten volle in de natuur te "zijn". Met al je zintuigen, in echte verbinding. Met deze jaarcirkel wil ik je uitnodigen om stil te staan, te verstillen en te luisteren naar de natuur in al zijn dimensies. En dit tijdens de 8 Keltische jaarfeesten, overgangsmomenten in de natuur.


Om de 6-8 weken duiken we het bos in. Met een rustgevend bosbad, meditaties en creatieve uitnodigingen kom je meer bij jezelf. Ik zorg voor een heerlijke biologische lunch-picknick met verse seizoensgebonden ingrediënten, thee en versnaperingen. Een dag waarin je niets hoeft te doen, enkel te genieten. Een dag van herbronning en rust. 

 

Na elke sessie, krijg je informatie waarmee je thuis verder kan: interessante lectuur, tips, eenvoudige dingen die je kan gaan doen in je dagelijkse leven afgestemd op dat moment in de natuur.

 

Prijs:  825 euro voor de 8 dagen. Indien je voor 1 april beslist, geldt het "early bird"tarief van 785 euro. Deze prijs omvat de begeleiding en de biologische lunch, thee, versnaperingen en een mooi nota/schets boekje. 

Minimaal 3, maximaal 6 deelnemers.

Betaling: 150 euro bij inschrijving, het saldo bij aanvang van de jaarcirkel. Gespreide betalingen zijn mogelijk in overleg. Boslucht schenkt de helft van jouw deelname prijs aan Amazon Watch, een ngo die inheemse vrouwen die strijden voor het behoud van het Amazone woud, ondersteunt. 

Spreekt deze jaar-cirkel je aan maar ben je niet vrij op vrijdagen? Misschien vind je wel 2 mensen die willen meedoen. Vanaf 3 of meer personen kunnen we een jaar-cirkel naar jouw wens plannen. 
Wens je meer informatie,
bel of mail me gerust. 

Lena : tel. 0475 66 62 61 of info@boslucht.be

bottom of page