wat?

Bosbaden is je onderdompelen in het bos. De wind door je haren voelen, de takken horen ruisen, de natte bosgrond ruiken ...

En vooral ook vertragen en genieten van wat zich onderweg zo maar aandient. De bomen, vogels hebben soms een boodschap voor jou. Durf je intuïtie te volgen en laat al je verwachtingen gewoon thuis. De mooiste dingen gebeuren zo maar! 

waarom?

In de natuur zijn doet deugd. De vele wetenschappelijke studies tonen aan dat bosbaden je stressniveau verlaagt. De weldadige invloeden blijven nog een paar dagen werken. In onze maatschappij met veel prikkels, geluiden en jachtigheid is een bosbad als een wellness, tijd die je neemt voor jezelf temidden van de natuur. 

Miljoenen jaren lang leefden de mensen met en in de natuur. Nu zitten we dagelijks urenlang in onze kantoren, huizen, achter ons scherm gekluisterd. Weer verbinding maken met de natuur voelt als thuiskomen. 

hoe?

Met maximaal 3 personen gaan we voor 2,5 à 3 uur het bos in.  

Zon, regen, wind, elk seizoen, elk weertype vertelt een verhaal. Enkel bij storm en hevige wind gaat het bosbad niet door. Slecht weer bestaat niet, alleen slechte kledij.

We eindigen het bosbad met een thee uit het bos en een gezond biologisch tussendoortje. Prijs 34 euro per persoon.

Wil je af en toe een frisse bries boslucht in je mailbox? 

0475 66 62 61 

info@boslucht.be

  • Instagram
  • Facebook