top of page
IMG_0782.JPG

wat?

Bosbaden is je onderdompelen in het bos. Vertragen en genieten van wat zich onderweg zo maar aandient. De bomen, vogels hebben soms een boodschap voor jou. Durf je intuïtie te volgen en laat al je verwachtingen gewoon thuis. De mooiste dingen gebeuren zo maar! 

Ik ben als gids de facilitator tussen de natuur en jou. Intuïtie is een belangrijke leidraad bij een bosbad. De natuur is magisch en vol wijsheid, daar weer een stukje contact mee maken.  In dit filmpje van 3 minuten gemaakt tijdens een introductie sessie bosbaden, krijg je alvast een voorsmaakje. 

IMG_0868.JPG

waarom?

In de natuur zijn doet deugd. De vele wetenschappelijke studies tonen aan dat bosbaden je stressniveau verlaagt. De weldadige invloeden blijven nog een paar dagen werken. In onze maatschappij met veel prikkels, geluiden en jachtigheid is een bosbad als een wellness, tijd die je neemt voor jezelf temidden van de natuur. 

Miljoenen jaren lang leefden de mensen met en in de natuur. Nu zitten we dagelijks urenlang in onze kantoren, huizen, achter ons scherm gekluisterd. Weer verbinding maken met de natuur voelt als thuiskomen. 

IMG_4557.JPG

hoe?

Met maximaal 6 personen gaan we voor 2,5 à 3 uur het bos in.

Net die persoonlijke benadering en kleine groep vind ik erg belangrijk. 

Zon, regen, wind, elk seizoen, elk weertype vertelt een verhaal. Enkel bij storm gaat het bosbad niet door. 

We eindigen het bosbad met een thee en een gezond biologisch tussendoortje.

Prijs 37 euro per persoon. Je kan ook een vier seizoenen bosbad kaart nemen (prijs 100 euro voor 4 beurten geldig gedurende één jaar). Boslucht schenkt de helft van jouw deelname prijs aan Amazon Watch, een ngo die inheemse vrouwen die strijden voor het behoud van het Amazone woud, ondersteunt. 

bottom of page