top of page

Datum en tijd worden later bepaald

|

Val Dieu

bomen en krachtplekken - uitstap naar Val Dieu

Op bezoek bij Aelyn Van Diest. Ze is al jarenlang gefascineerd door bomen en de taxus (eya) in het bijzonder. Ze schreef het boek "De vergeten ecosysteemdienst van bomen". Over energie, onze (pre-)Keltische roots, hoe alles met alles verbonden is...

bomen en krachtplekken - uitstap naar Val Dieu
bomen en krachtplekken - uitstap naar Val Dieu

Tijd en locatie

Datum en tijd worden later bepaald

Val Dieu, Val Dieu 227, 4880 Aubel, België

Gasten

Over het evenement

We starten in de prachtige natuurlijke tuin van Aelyn Van Diest aan de rand van het bos in de vallei van de Berwijn, vlakbij de abdij van Val-Dieu. Aelyn is al jarenlang gefascineerd door bomen en de taxus (eya) in het bijzonder. Ze schreef het bijzondere boek "De vergeten ecosysteemdienst van bomen". Over energie, onze (pre-)Keltische roots, hoe alles met alles verbonden is... We komen rustig aan in de tuin van Aelyn. Vervolgens wandelen we samen langs oude paden naar de abdij van Val Dieu. Na een picknick in het park tussen verschillende bijzondere en geklasseerde bomen gaan we op verkenning. We nemen de tijd om te verstillen, samen te zijn en de kracht van de aarde te voelen. Wie wilt, kan op blote voeten een labyrint doorlopen. We houden de groepsgrootte deze dag beperkt voor een optimale verbinding en ervaring (maximaal 10 deelnemers). Aelyn begeleidt ons naar haar favoriete plekken en onthult hun geheimen. Lena, als gids bosbaden, nodigt je uit om de ervaringen nog meer te verdiepen en bij jezelf te komen.

Zin om erbij te zijn? We zoeken 10 mensen die graag mee deze dag ten volle ervaren met ons. Datum: woensdag 18 of  donderdag 19 september (naargelang de beschikbaarheid van geïnteresseerde deelnemers). 

Aankomst tussen 9.30 -10u

Start rond 10u - afronden rond 16.30u -, bronwater en thee en kleine versnaperingen zijn beschikbaar bij Aelyn voor bij de aankomst en afsluiting, voorzie je eigen lunch/picknick naar wens en drinkfles en evt. snack voor namiddag.

Geschatte wandelafstand: 10 km

Carpoolen is mogelijk.

Prijs: 98 euro - maximaal 10 deelnemers

Wie zin heeft en een drum of draagbaar muziekinstrument heeft, mag dit meebrengen om de dag samen af te sluiten.

Deel dit evenement

bottom of page